بصوا بقى دة سهل خالث يعنى تجيبوا شوية رز وتحطوا عليهم لون اخضر وبالهنا والشفا هههههههههههههههههه
المقادير:
1- كوب رز
2- ثلاثة ارباع كوب بصل مفرى ناعم
3-2 كوب بهريز
3- ربع كوب مقدونس مفرى ناعم
4- ملح وفلفل
الطـــــــريــــقــــة
1- يشوح البصل فى الزيت حتى يصير البصل لينا ثم تضاف بقية المقادير كلها
2- يوضع الخليط فى صينية مدهونة او قالب فرن ويزج فى الفرن متوسط الحرارة حتى ينضج
3-بعد خروجة من الفرن وقبل تقديمة للمائدة يقلب بشوكة ثم يقدم ساخنا
وبالهنا والشفا